Ett grymt laddat onyx stod idag upp och skulle vissa vilka som ska vinna serien..

dömer bort målet... Den var ju för i helvete inne!!!
Nej, detta svider...

Här kommer Nykvarns Match Referat.

Seger i premiären för Damerna
DAMER Seriepremiären blev en tät och tuff föreställning. Onyx spelade en mycket aggressiv och fysisk innebandy som så när höll på att stjälpa NIF-Damerna.

Onyx tog en tidig ledning i matchen. Våra tjejer kom inte upp så högt i banan som vi hoppades innan matchen. Inte förrän i slutet av andra perioden fick vi tryck högt upp i deras försvarszon.

I mitten av sista perioden, vid ledning 4-2 och dessutom en 5-minuters utvisning på en Onyx-spelare, såg det stabilt och säkert ut men Onyx gav inte upp och ett mållöst power play gav sedan bortalaget chansen att spela 5 mot 3.

4-3 efter ca 17 minuter av sista. Dessutom en onödig utvisning med en minut kvar och kalabaliken var total.

Ca 0,3 sekunder för sent, kvitterar Onyx i röran framför Kim men målet döms bort pga att slutsignalen ljöd precis innan.

Puuuuhhhh! 3 poäng till NIF och en bra start på serien. Spelmässigt kan vi mycket bättre men viktigt att få en seger mot ett av de allra bästa lagen i serien.